059def1-b_edited.jpg

 

Met en voor ondernemers

"Ik heb altijd gewerkt met én voor ondernemers. Ondernemers boeien mij. Ondernemers die willen verbeteren, willen groeien, bereid zijn risico’s te nemen maar deze risico’s ook kunnen managen. Ondernemers die werk en waarde willen creëren.  

Ik ben een ervaren specialist in bedrijfsovername en bedrijfsfinanciering. Na een bancaire loopbaan bij ABN AMRO Corporate Clients en Rabo International ben ik sinds 2007 zelfstandig adviseur. Daarnaast werk ik voor het Ministerie van Economische Zaken bij de Directie Ondernemerschap, als beleidsmedewerker op gebied van bedrijfsfinanciering en risicokapitaal. Zo af en toe geef ik een gastcollege op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen over bedrijfswaardering en overnamefinanciering".

Partijdig maar gericht op win-win
Magendans Financiering & Overnames: ervaren specialist in bedrijfsovername en bedrijfsfinanciering. Jarenlange ervaring met acquisities, management-buy-outs/ins en in- en uitkoop van aandeelhouders. Partijdig, in het belang van koper of verkoper, maar altijd werkend aan win-win oplossingen. Missie: van ondernemers aandeelhouders maken, en van aandeelhouders renteniers.

Groot netwerk van ondernemers, financiers en investeerders
Magendans Financiering & Overnames is betrokken geweest bij een groot aantal transacties in allerlei bedrijfssectoren in het MKB en Grootbedrijf. Rob Magendans kenmerkt zich door zakelijkheid, creativiteit en goede communicatie. Hij heeft een groot netwerk van ondernemers, financiers en investeerders. Zijn werkwijze: zorgen voor teamwork en in goede regie en samenwerking tot een succesvolle deal komen.